Alla har en plats på arbetsmarknaden. Oavsett bakgrund, vare sig du har varit VD på ett stort företag, ensamföretagare i en småstad, jobbat på lager eller nyligen har kommit till Sverige med din familj. Vårt viktigaste uppdrag är att du ska få verktygen du behöver för att hitta din plats i arbetslivet.

Du är unik och därför utgår vi från precis det varje gång du är i kontakt med din personliga coach. Förmodligen har du långt fler möjligheter än du känner till och tillsammans kommer vi utforska dem samtidigt som vi jobbar för att du ska nå dina uppsatta mål. Under tiden kommer du få växa och utvecklas genom nya kunskaper och insikter om både dig själv och arbetet.

Att söka jobb är ett jobb, och hos oss får du verktygen du behöver för att göra det. Allt från tillgång till dator till kunskaper om hur man strukturerat söker jobb och hur du tar fram slagkraftiga ansökningshandlingar. Du får delta på seminarier, workshops och rekryteringsträffar. Du får ett sammanhang.

Din personliga coach brinner för att du ska lyckas i ditt jobbsökande och delar med sig av ett gediget nätverk av företag och personer i rekryterande positioner. Du kommer utmanas, peppas och ibland behövs det kanske någon som drar i bromsen.

Så ansöker du om Stöd och matchning

Är du berättigad tjänsten Stöd & matchning via Arbetsförmedlingen kan vi hjälpa dig att komma tillbaka på arbetsmarknaden. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen och be om att få stöd från Antenn.

Du kan även visa ditt intresse hos oss genom att fylla i en intresseanmälan. 

Stöd och matchning kan erbjudas i: 
Göteborg, Stockholm, Umeå och Uppsala.