Hos Antenn får du en personlig coach som stöttar. Du kommer att få delta i individuella samtal, seminarier, gruppmöten och göra studiebesök tillsammans med andra deltagare. Du får tillgång till ett kontaktnät som finns över hela landet. Att bli coachad är inga konstigheter, bara metodisk kartläggning av din vilja, din förmåga och hur marknaden ser ut.

Jobbcoachningsprocessen

Steg 1 – Berättigad jobbcoachning?
Det första steget i Jobbcoachningsprocessen är att undersöka om du är berättigad en jobbcoach via Arbetsförmedlinge, TRR eller TSL.
Läs mer

Steg 2 – Uppstart
Om du är berättigad coachning så kommer du att bli kontaktad av en personlig jobbcoach inom 24 timmar. Ni kommer sedan att ha ett första möte inom en vecka.
Läs mer

Steg 3 – Ditt program
När du träffar din coach så kommer ni att titta på vilket program som passar just dig bäst utifrån dina förutsättningar och ditt mål med coachningen.
Läs mer

Steg 4 – Resultat
Efter en tid i program och kartläggning av dina förmågor, din vilja och din marknad vet du vad du vill och kan fokusera för att snabbt hitta ett nytt jobb. Och metoden ger resultat - nio av tio som går program hos Antenn får jobb!
Läs mer