Är du intresserad av att få stöd i din jobbsökning? Om du är berättigad stöd från Arbetsförmedlingen, Trygghetsfonden TRR eller TSL kan vi hjälpa dig.

Är du inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Från och med 1 december 2014 öppnar Arbetsförmedlingen upp möjligheten för arbetslösa att få ta del av tjänsten Stöd och matchning med hjälp av privata företag. Antenn har tecknat avtal med Arbetsförmedlingen och vi står redo att ta emot dig. Kontakta din arbetsförmedling eller din handläggare och berätta att du är intresserad av tjänsten Stöd och matchning. När Arbetsförmedlingen beviljat dig detta ber du att få träffa Antenn.  Läs mer här eller kontakta oss för mer information.

Är du kollektivanställd? 

Blir du uppsagd på grund av arbetsbrist kan du ha rätt till omställning via TSL, Trygghetsfonden, om arbetsgivaren är ansluten till TSL-systemet. Sedan 2004 har Antenn avtal med Trygghetsfonden TSL och kan via fonden stötta dig ett omfattande program så du snarast finner en ny anställning eller stöd att starta egen verksamhet.

För att få hjälp från TSL gäller att den uppsagde ska ha haft en tillsvidareanställning som varat minst 12 månader innan sista anställningsdagen, samt att ha varit anställd på i genomsnitt minst 16 timmar per vecka. Anställningar från olika arbetsgivare anslutna till TSL-systemet kan sammanräknas om dessa varit i direkt följd efter varandra. Vill du veta mera om vilka som omfattas av TSL så läs gärna mera på www.tsl.se

Det är din fackklubb och arbetsgivare som ansöker om stöd hos TSL. Vänd dig till din fackliga kontaktperson för mer information. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, kontakta oss för mer information.

Är du tjänsteman?

Är du tjänsteman och i behov av omställning? Vi på Antenn levererar program även till tjänstemän som omfattas av omställningsavtalet via Svenskt Näringsliv och PTK. Lokala parter har alla möjligheter att välja Antenn som omställningsföretag. Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig och dina arbetskamrater! Läs mer på www.trr.se