När börjar ditt coachningsprogram hos Antenn kommer du och din jobbcoach att börja med att hitta din yrkesinriktning. Tillsammans tar ni reda på vad som är ett realistiskt mål för dig. Ofta handlar det om att komma till ett nytt jobb inom samma bransch, men självklart ska du ta tillfället i akt och fundera i helt nya banor. Kanske har du en dröm som du burit med dig under alla år? Att byta yrkesinriktning helt är aldrig omöjligt.

En av branschens bästa metodiker

Vi börjar med att kartlägga dina förmågor, din vilja och din marknad. Vet du vad du vill så kan du fokusera och då går det snabbt!  Formulera ditt personliga jobbmål och sätt en handlingsplan. Verktygen är kunskap om hur du vässar ditt CV, dina ansökningar, jobbar med nätverk och presentera dig på ett övertygande sätt till en potentiell arbetsgivare och att vara framgångsrik på anställningsintervjun.

På det här sättet når vi resultat. Och det gör vi med besked. Inga konstigheter, bara kunskap och stöttning i en professionell mix. Vi kallar den Antennmetoden och det handlar om en av branschens bästa metodiker.

Jobbfinneri

Antenns jobbfinneri blir en del av ditt nätverk. Våra jobbfinnare finns runt om i landet och letar ständigt efter jobb i alla branscher. Vi erbjuder dig möjligheten att söka Antenns dolda jobb.

Efter en tid kommer du att kunna hitta jobben före oss!