Gina Lignell vågade bryta de invanda rutinerna på banken och gå mot något helt nytt. Ett viktigt steg på vägen var den personliga coachningen hon fick på Antenn.

Under en längre tid hade Gina Lignell funderat på att byta jobb. Arbetsglädjen på jobbet var borta och hon kände att hon inte längre utvecklades.

– Man pratar om det år ut och år in: ”Jag skulle vilja göra något annat!” Men man gör det ju aldrig. Men nu fick jag chansen och jag ville verkligen ta vara på den, berättar Gina.

Gav resultat direkt

Genom ett erbjudande om outplacement från banken fick Gina kontakt med Antenn. Till en början var hon en aning skeptisk, men samtidigt nyfiken på att ta reda på vad hon kunde få ut av det. Gina bestämde sig för att göra det här på sitt sätt. Hon ville sätta ihop ett eget intensivprogram och ha tydliga yrkesmål. Under coachens handledning jobbade hon hårt. Det var lärorikt, utvecklande och gav resultat.

Gina fick snabbt erbjudande om arbete på ett bemanningsföretag. Trots att det handlade om ett vikariat och inte lika prestigefyllda arbetsuppgifter som på det gamla jobbet, tackade hon ja direkt.

Det finns många fördelar med att vara konsult på ett stort bemanningsföretag, tycker Gina. Hon trivs och har roligt med sina nya kollegor och kommer att stanna tills hon vet vad nästa steg i yrkeslivet blir.

Ta chansen om du får den!

- Det har varit en fantastisk förmån att ha en personlig coach, tycker Gina. Även den som har lätt att ta för sig och som har en egen plan, kan stundtals känna sig ensam i sitt arbetssökande. Gina rekommenderar alla som får en chans att gå ett program hos Antenn att ta den.