Hur går det egentligen till att bli coachad? Det är enkelt! Du tilldelas en personlig coach som kontaktar dig inom 24 timmar. Sedan kommer du att träffa din coach för första gången inom fem dagar på ett informationsmöte där coachen berättar allt du vill veta

När du träffar din coach så kommer ni att titta på vilket program som passar just dig bäst utifrån dina förutsättningar och ditt mål med coachningen.

Vad är coachning?

Coachning är ett enkelt sätt att hitta rätt väg till yrkesutveckling, nytt jobb eller nya arbetsuppgifter. Du gör en resa där du ställs inför så många val och så många möjligheter. En coach ser till att du når målet snabbare och utan onödiga omvägar.

Din coach kommer att göra allt för att se dig och dina behov. Ni blir ett starkt team som tillsammans möter både upp- och nedgångar. Din coachupplevelse ska fyllas med personliga möten, bästa metodiken och en för dig unik strategi. Sedan kommer du att kunna det här med att marknadsföra det viktigaste av allt – dig själv!
Läs mer om våra coacher.

Vikten av individuell coachning

Det är ingen nyhet att alla individer är unika. Att alla behöver bemötas som unika är dock inte alltid lika självklart.

På Antenn är vi måna om att lyssna och se varje människa. Därefter lägger vi upp tempo, strategi och arbetssätt tillsammans med vår deltagare. Varje människa har sina specifika behov i sin strävan mot en ny utmaning och det är där coachen spelar en stor roll. Våra jobbcoacher arbetar och bor lokalt och kan arbetsmarknaden på orten väl. Tillsammans blir deltagaren och jobbcoachen ett starkt team. Det ser vi på att så många får jobb så snabbt.

Individuell coachning via Antenn innebär:

  • Kontakt inom 24 timmar
  • Uppstart inom fem dagar
  • Upprättar individuell strategi
  • Individuella träffar med personlig coach
  • Seminarier