På Antenn är vi bäst på att stötta människor på väg till ny karriär och nytt jobb. Hemligheten är förstås erfarenhet och kompetens. Men inte bara. Vi är ett av de ledande företagen i branschen tack vare att vi bryr oss om både deltagare, kunder och om varandra på jobbet. Den värmen kommer du att märka snabbt.

Antenn liknar inget annat omställningsföretag. Vi är unika precis som du. Det innebär att vi vet att alla deltagare bär på sin egen historia och kunskap. Vi har över 20 års erfarenhet av att få människor ut i arbete. Vi ser dig, dina behov och ger dig alla verktyg du behöver för att känna dig trygg i just din utveckling och framtid.

Hos Antenn får du en personlig jobbcoach som stöttar. Du kommer att få delta  i individuella samtal, seminarier, gruppmöten och göra studiebesök tillsammans med andra deltagare. Du får tillgång till ett kontaktnät som finns över hela landet. Att bli coachad är inga konstigheter, bara metodisk kartläggning av din vilja, din förmåga och hur marknaden ser ut.

Hos Antenn får nio av tio deltagare nytt jobb.

Läs mer