Varmt välkommen till seminarium hos Antenn Consulting
den 27 september kl. 13.30-15.00.

Självledarskap innebär att styra sina tankar och beteenden mot mål. Att ha en förståelse för nuläget, en vision om det önskade läget och en tydlig bild av vad du kan göra för att nå dit.

Men vad innebär det i praktiken och vilka vinster finns det för en organisation att applicera detta förhållningssätt? Vad krävs för att det ska fungera och hur kan du belysa detta för dina medarbetare samt utveckla ditt eget självledarskap?

Under vårt seminarium får du ta del av värdefulla insikter inom området och även konkreta verktyg och tips i hur du kan jobba med självledarskap, som du kan använda både privat och professionellt i din organisation.

Föreläsaren är Katarina Bondeson, affärsområdeschef på Antenn Consulting som är ett av Sveriges ledande företag inom bland annat karriärutveckling och som levererar program till medarbetare, specialister och chefer. Katarina är personalvetare, diplomerad coach och har lång erfarenhet från att leda personal. Idag arbetar hon främst som chefscoach och med teamutveckling enligt Susan Wheelans modell IMGD.

Seminariet riktar sig till dig som arbetar inom HR eller är ledare.

Föreläsare: Katarina Bondeson
Dag: Fredagen den 27/9 2019​
Tid: Kl. 13.30-15.00, vi inleder med mingel och fika, seminariets​ tid: 14.00-15.00
Plats: Regeringsgatan 65, 4tr. Stockholm

Anmälan & frågor: Vi önskar din anmälan senast måndag den 23 september. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 08-545 167 60. Seminariet är kostnadsfritt med begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Anmäl dig här