Eftermiddagsseminarium Stockholm │ 16 november kl 13.30 - 15.30

Finns det någon person i din närhet som du beundrar och någon som du har svårt att förstå? Känner du att du har svårt att nå fram till dina kollegor, vänner och familj emellanåt? Vad beror detta på? Vilka är dina styrkor? Vilka är dina utmaningar för att kunna kommunicera med människor i din närhet och samtidigt öka sannolikheten att nå fram med ditt budskap?

Katarina Bondeson är affärsområdeschef och föreläsare på Antenn Consulting och har lång erfarenhet som chef och att arbeta med utveckling av grupper och individer. Hon kommer på ett lättsamt sätt att prata om hur vi kan använda varandras styrkor och kommunicera bättre. Insikt i olika beteendestilar kan ge en förståelse för våra olikheter och ge oss bättre förutsättningar för att fungera tillsammans.

Datum: Fredagen den 16 november
Tid: 13.30-15.30, vi inleder med mingel och fika.
Seminariets tid:14.00-15.30
Plats: Antenns kontor i Stockholm, Regeringsgatan 65, 4 tr
Anmälan & frågor: Anmäl dig senast den 11 november via info@antenn.se. Har du frågor är du välkommen att maila till info@antenn.se.

Seminariet är kostnadsfritt, men kom ihåg att avboka din plats vid förhinder senast 2 dagar innan eventet. Vid utebliven närvaro utgår no show-avgift 349 kr ex moms.

Varmt välkommen till en inspirerande eftermiddag!

Bästa hälsningar
Personalen på Antenn Consulting