Förändring är något som alla organisationer någon gång genomgår, på ett eller annat sätt. Hur genomförs egentligen ett lyckat förändringsarbete? Var börjar man, hur ser checklistan ut och vilka faktorer ska man tänka på i kommunikationen till verksamheten för att budskapet ska tas väl emot? Vilken träning krävs för att ledare i organisationen ska skapa trygghet, och hur kan cheferna förbereda sig på olika reaktioner från verksamheten?

Vid ett förändringsarbete är detta endast ett fåtal av alla de frågor man bör ha svar på innan planen verkställs. Under vårt seminarium får du ökad förståelse för och insikt i vad du bör tänka på inför, under och efter ett förändringsarbete.

Seminarieledare är Desirée Harknäs, leveranschef på Antenn Consulting som är ett av Sveriges ledande företag inom bland annat förändringsarbete och omställning. Desirée har 20 års erfarenhet inom området och har ansvarat för flertalet stora omställningsprojekt nationellt. Hon har även varit delaktig i att utveckla omställningsarbetet på svensk arbetsmarknad. Med trygg hand leder hon oss i tankarna både för organisationer och ledare i situationen förändring.

Seminariet riktar sig till dig som arbetar inom HR eller är ledare.

Föreläsare: Desirée Harknäs
Dag: Fredagen den 6/12 2019
Tid: Kl. 13.30-15.15, vi inleder med mingel och fika, seminariets tid: 14.00
Plats: Regeringsgatan 65, 4tr. Stockholm


Anmälan & frågor: Vi önskar din anmälan senast måndag den 29/11. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 08-545 167 60. Seminariet är kostnadsfritt med begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

till anmälan