Publicerat: 2014-10-01

Idag, den 1 oktober, börjar Christer Persson arbeta för Antenn. Christer har en gedigen facklig bakgrund inom IF Metall, bland annat som förtroendevald i klubben på Vargön Alloys och i avdelningsstyrelsen för IF Metall Norra Älvsborg.

Christer Persson kommer att vara kundansvarig i Göteborgsregionen, ett område där Antenn ser stora expansionsmöjligheter. Vill du läsa mera om Christer Persson och hans bakgrund, tankar om det nya jobbet och framtiden. Klicka här för att komma till IF Metalls artikel om rekryteringen.

Men det händer mer saker inom Antenn! Vår kundansvariga i Dalarna, Maria Örnlind, ska bli ombudsman på Livs. Hennes ersättare heter Anne-Lee Eriksson och  gör också sin första arbetsdag idag. Anne-Lee har många års erfarenhet av coaching och arbetsmarknadsrelaterade insatser, senast som rådgivare och konsult på Inovator i Falun.

- Vi är väldigt glada att Christer och Anne-Lee valt att arbeta för oss och vi ser fram emot att de ska bidra med sina erfarenheter så att vi som omställningsföretag kan vässa oss ytterligare, säger Helene Hasselskog, VD för Antenn. Och jag vill också passa på att önska Maria ett varmt lycka till, tillägger hon.