Antenns outplacementprogram anpassas helt efter de behov som finns på företaget. Fokus är att ge det bästa stödet i medarbetarens väg till ett nytt arbete. En karriärcoach finns med och stöttar med marknadens bästa metodik. Grunden for att söka arbete innebär att tydliggöra kompetens, finna motivation och drivkraft utifrån den individuella situationen. Att ta fram ett slagkraftigt CV, identifiera nätverk och träna inför anställningsintervjuer, är några av de saker som en karriärcoach hjälper till med. Vi på Antenn ser outplacement som en del i ett sunt och enkelt ledarskap.

Så hjälper vi dina medarbetare

Alla som går i program hos Antenn får en personlig coach. Vi jobbar med individuella samtal, kartlägger kompetens, gruppseminarier, studiebesök, personlig jobbsökarstrategi och mycket annat. Alla deltagare får självklart tillgång till Antenns eget jobbfinneri i ett rikstäckande nätverk. Nio av tio deltagare får jobb. Ett resultat av att Antenns coacher är engagerade, lyhörda och lösningsorienterade.

Tack vare över 20 års erfarenhet av att få människor ut i arbete kan vi hela tiden sträva efter att ligga i framkant och tänka nytt. Vi tror att det handlar om relationer och om förtroende. Självklart har vi marknadens bästa metodik men vi har också coacher som ser varje deltagare och deras unika behov.

Låter det intressant?

Fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig inom kort eller kontakta ditt lokala Antennkontor så berättar vi mer.