Trygghetsfonden TSL finansierar omställningsprogram som ska underlätta för uppsagda medarbetare att finna ett nytt jobb. TSL anlitar en kvalitetssäkrad leverantör av omställningstjänster som arbetar tillsammans med de uppsagda. Antenn har haft avtal med TSL som godkänd leverantör sedan fonden startade 2004. Det är företaget och den lokala fackliga organisationen som ansöker om anställningsstöd för den uppsagde. Ansökan görs via tsl.se. Omställningsstödet gäller för företag med kollektivavtal. Läs mer på www.tsl.se.

Så hjälper vi dina medarbetare

Alla som går i program hos Antenn får en personlig coach. Vi jobbar med individuella samtal, kartlägger kompetens, gruppseminarier, studiebesök, personlig jobbsökarstrategi och mycket annat. Alla deltagare får självklart tillgång till Antenns eget jobbfinneri i ett rikstäckande nätverk. Nio av tio deltagare får jobb. Ett resultat av att Antenns coacher är engagerade, lyhörda och lösningsorienterade.

Tack vare över 20 års erfarenhet av att få människor ut i arbete kan vi hela tiden sträva efter att ligga i framkant och tänka nytt. Vi tror att det handlar om relationer och om förtroende. Självklart har vi marknadens bästa metodik men vi har också coacher som ser varje deltagare och deras unika behov.

Låter det intressant?

Fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig inom kort eller kontakta ditt lokala Antennkontor så berättar vi mer.