Jobbcoacher

Våra jobbcoacher är specialiserade på två saker, deltagaren och att finna jobb. De bor där deltagaren bor. De kan arbetsmarknaden, de lokala företagens förutsättningar och de har ett lokalt kontaktnät. Det är viktigt för att kunna stötta deltagaren på bästa sätt. Det är också viktigt i vårt arbete med jobbfinneri. Vårt jobbfinneri öppnar dörrar för deltagaren som annars skulle vara stängda men det är deltagaren själv, med stöd av coachen, som ordnar jobbet.

Våra jobbcoacher är dessutom väldigt engagerade, snabba och flexibla vilket våra deltagare alltid uppskattar speciellt och ger oss tydlig feedback i våra uppföljningar.

Karriärcoacher

Antenns karriärcoacher är specialister på arbetsmarknaden. Karriärcoachen hjälper dig att använda de effektivaste metoderna för att söka arbete och följer dig hela vägen till det nya arbetet. 

Chefscoacher

Antenns chefscoacher är vana vid att arbeta med chefer och har dessutom egen erfarenhet av chefsarbete. De förstår därför de speciella situationer chefer ställs inför. Antenns chefscoacher är också specialiserade på att stödja HR-chefer i en situation som ofta är svår och utsatt.

Rehabiliteringscoacher

Våra rehabcoacher hjälper både individen och företaget i hela rehabkedjan. Samtliga rehabcoacher på Antenn har relevant utbildning och erfarenhet inom rehab och går även en internutbildning för att kunna bemöta krav och behov hos våra deltagare.

Våra rehabcoacher uppdaterar sig regelbundet, bl.a. på regional handledning och förändringar inom rehabvärlden. 

Läs mer om coachernas vidareutbildning