Antenn har lång erfarenhet av att samarbeta med Sveriges fackliga organisationer. Vi jobbar självklart med omställning när ett varsel lagts och när medlemmar blir långtidssjuka. Vi hjälper till med TSL-administrationen och våra coacher finns där för er under hela förändringsprocessen.

Nu vill vi gärna berätta om att Antenn är så mycket mera! Ett sätt för oss att ge service till förtroendevalda är att vi ofta erbjuder frukostmöten eller seminarier med spännande föreläsningar. Vi arrangerar så kallade jobbfinnardagar då den fackliga organisationen bjuder in sina arbetssökande medlemmar till en träff. Antenn ställer upp med specialiserade jobbfinnare och coacher som visar hur arbetssökande letar jobb på ett framgångsrikt sätt. Den fackliga organisationen passar på att ge medlemmarna information om exempelvis försäkringsfrågor eller liknade.

Antenn har en hjälptelefon som vi kallar för Rehablinjen. Dit kan fackligt förtroendevalda vända sig när de behöver rådfråga kring olika rehabfall som dyker upp på arbetsplatserna. Vi lovar svar inom 24 timmar om rättigheter, skyldigheter och om vad Antenn kan erbjuda för tjänster i rehabfall.

Detta och mycket mera kan vi göra för din fackliga organisation också. Välkommen att kontakta Antenn i din region och berätta för oss hur vi kan hjälpa till!

Läs mer om:

Eller kontakta ditt lokala Antennkontor så berättar vi mer!